Slikar - Šebalj, Ivo (1990)
Apstraktna kompozicija mrlja i linija u kojoj se nazire glava muškarca i njegova ruka s kistom prikazan s leđa u prednjem planu. Iza njega je žensko golo poprsje prikazano u koso.
Desno gore temperom: I 90
Na poleđini desno dolje: Ivo Šebalj // - Slikar - 1990. // močilo + tempera
Keywords: tempere; močila