Žensko poprsje - Šebalj, Ivo (1989)
Apstraktna kompozicija mrlja i linija u kojoj se nazire žensko poprsje.
Desno dolje olovkom: I. 89
Desno gore temperom: 89
Na poleđini desno dolje olovkom: Ivo Šebalj // - Žensko poprsje - // močilo + tempera
Keywords: tempere; močila