Lubanja - Šebalj, Ivo (1989)
Apstraktna kompozicija mrlja i linija.
Desno dolje olovkom: I. 89.
Na poleđini desno dolje olovkom: Ivo Šebalj // - Lubanja - 1989. // močilo + tempera
Keywords: tempere; močila