Slikar - Šebalj, Ivo (1990)
Apstraktna kompozicija u kojoj se naziru tri ljudska lika.
Desno gore temperom: I 90
Na poleđini desno dolje olovkom: Ivo Šebalj // - Slikar - 1990. // močilo + tempera
Keywords: tempere; močila