Kentaur - Haramija, Živko (1979)
Na okruglom niskom postolju iz ruba kojeg na desnoj strani izlazi strelica, prikaz konja u pokretu sa prednjim antropomorfnim nogama, te muškom glavom koja izrasta iz stražnjeg dijela hrpta konja.
Desno dolje olovkom: Ž Haramija, na poleđini lijevo dolje olovkom: 1979. Kentaur
Keywords: flomasteri