[Karikatura]. - Radauš, Vanja (1950)
Glava starog muškarca prikazana u profilu.
Signature nema.
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak dobiven od autora.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Muškarci -- Karikature -- Crteži -- Hrvatska; Karikature -- crteži -- Hrvatska; tuš