[Dječak] - Radauš, Vanja (1972)
Frontalni prikaz stojećeg lika dječaka u prugastoj majici i kratkim hlačama.
Lijevo dolje u koso tušem: VRadauš // 72
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Figure -- Djeca -- Crteži -- Hrvatska; Djeca -- Crteži -- Hrvatska; tuš