[Djevojčica] - Radauš, Vanja (1972)
Frontalni prikaz stojećeg lika djevojčice.
Desno dolje u koso tušem: VRadauš // 72
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Figure -- Djeca -- Crteži -- Hrvatska; Djeca -- Crteži -- Hrvatska; tuš