[Ženska figura] - Radauš, Vanja (1972)
Ženska figura koja stoji, en face.
Desno dolje u koso tušem: Radauš // 72
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Figure -- Žene -- Crteži -- Hrvatska; Žene -- Crteži -- Hrvatska; tuš