[Karikature Roberta Frangeš-Mihanovića] - Radauš, Vanja (1970)
Prikaz glave, polufigure i cijele figure muškarca u profilu i poluprofilu.
Signatura na jednom crtežu desno dolje flomasterom: Radauš
Naslov dao autor.
Keywords: Frangeš-Mihanović, Robert, -- 1872-1940; flomasteri