[Karikature Krste Hegedušića]. - Radauš, Vanja (1970)
Prikaz glave, polufigure i cijele figure muškarca u profilu.
Signature nema.
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak dobiven od autora.
Naslov dao autor.
Keywords: Hegedušić, Krsto; flomasteri