[Antun Augustinčić]. - Radauš, Vanja (1970)
Prikazi glave muškarca u profilu ili poluprofilu.
Signature nema.
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak dobiven od autora.
Naslov dao autor.
Keywords: Augustinčić, Antun; flomasteri