Dr. Ljudevit Gaj - Lugarić, Ivan (Sisak : Knjižara Janka Dujaka, 1909)
O Gaju i ilirskom pokretu.
Puno ime autora: Ivan Lugarić; podatak o njemu preuzet s omota.
Keywords: Gaj, Ljudevit; Politička povijest -- Narodni preporod -- Ilirizam -- Hrvatska -- 1809-1872. -- Životopis -- Pučka knjiga