Hrvatski graničari u austrijskim Termopylima : autorizovani prevod iz djela "Rat 1809. II. svezak" izdanog po Ces. i kr. ratnom arkivu u Beču, 1908. (Knjižara L. Hartmana (St. Kugli), 1908)
O bojevima kod Malborghetta i Predila.