Makarska : makarsko-primorska općina i njezini ekonomički odnošaji - Babić, Andrija, ekonomist (Spljet : [s. n.], 1897)
Statistička istraživanja o ekonomskim prilikama u Makarskoj.
Keywords: Makarska -- Gospodarska povijest