La ribellione delle quattro contee di Zuppa negli anni 1802-1804 : documenti storici - Galzigna, Jerolim ([s. n.], 1896)
J. Galzigna bio je član komisije na čelu s austrijskim generalom T. Bradyjem koja je ispitivala uzroke nemira u Grablju (Župa Grabalj) na bokokotorskom području. (1802/04). Ovo je njegov službeni izvještaj iz 1805. godine s povijesnim podacima te prikazom događaja i prilika u vrijeme pobune.