Govori narodnog zastupnika dr. Nikole pl. Tomašića izrečeni prigodom adresne debate u saboru Kraljevina Hrvatske, Slavonije i Dalmacije god. 1897. - Tomašić, Nikola ([S. l.] : [s. n.], 1897)
Dva govora o državnopravnom položaju Kraljevina Hrvatske, Slavonije i Dalmacije.
Izv. oblik imena autora: Nikola Tomašić.
Keywords: Politička povijest -- Sabori -- Hrvatski sabor -- Hrvatsko-Ugarska nagodba -- Sjedinjenje Hrvatske -- 1897. -- Povijesni izvor -- Govori