Govori narodnog zastupnika dr. Nikole pl. Tomašića izrečeni prigodom adresne debate u saboru Kraljevina Hrvatske, Slavonije i Dalmacije god. 1897. - Tomašić, Nikola ([s. n.], 1897)
Dva govora o državnopravnom položaju Kraljevina Hrvatske, Slavonije i Dalmacije.