Govor Šime Mazzure u hrvatskom saboru u adresnoj debati dne 31. kolovoza 1897. - Mazzura, Šime ([Zagreb] : [s. n.], 1897)
O nagodbi ugarsko-hrvatskoj i politici Neodvisne narodne stranke.
Keywords: Politička povijest -- Sabori -- Hrvatski sabor -- Hrvatsko-Ugarska nagodba -- Mađarsko presizanje -- 1897. -- Hrvatska -- Austro-Ugarska Monarhija -- Povijesni izvori -- Govori -- Izborni zakon