Govor dra Josipa Franka zastupnika naroda križkoga kotara izrečen u Hrvatskom saboru u verifikacijonalnoj razpravi dne 19. kolovoza 1897. - Frank, Josip, političar ([s. n.], 1897)
Protiv stanja stvorenog ugarsko-hrvatskom nagodbom, o strankama u Hrvatskoj i njihovoj politici i o zloupotrebama kod kotarskih izbora.