Govori presvijetloga g. odjelnoga predstojnika Danijela Stankovića i preuzvišenoga g. bana grofa Khuena Hédérvarya : besjedjeni u saborskoj sjednici 17. siječnja 1893. - Stanković, Danijel; Khuen-Héderváry, Károly (Zagreb : Klub Narodne stranke, 1893)
Oba govora odgovor na govor zastupnika J. Franka; opravdanje doprinosa Hrvatske za izdatke ugarsko-hrvatske zajednice, obrana upravnih činovnika, a u banovu govoru još i otklon prigovora o širenju mađarske ideje u Hrvatskoj.
Keywords: Frank, Josip, -- političar; Stanković, Danijel; Khuen-Héderváry, Károly; Politička povijest -- Mađarsko presizanje -- Financijska nagodba -- Hrvatska -- 1893. -- Hrvatski sabor -- Govori -- Povijesni govori