Govori presvijetloga g. odjelnoga predstojnika Danijela Stankovića i preuzvišenoga g. bana grofa Khuena Hédérvarya : besjedjeni u saborskoj sjednici 17. siječnja 1893. - Stanković, Danijel (Klub Narodne stranke, 1893)
Oba govora odgovor na govor zastupnika J. Franka; opravdanje doprinosa Hrvatske za izdatke ugarsko-hrvatske zajednice, obrana upravnih činovnika, a u banovu govoru još i otklon prigovora o širenju mađarske ideje u Hrvatskoj.