O upravi Dalmacije : govori izrečeni na Dalmatinskomu saboru u zasjedanju godine 1892. - Biankini, Juraj (J. Biankini, 1892)
Više političkih govora. Neki se odnose na opće rasprave proračuna kao i "poljodjelskog" proračuna.