Adresa čiste stranke prava predložena u Hrvatskom saboru dne 25. kolovoza 1897. ([S. l.] : [s. n.], 1897)
Adresa upućena austro-ugarskom kralju Franji Josipu I. da se Hrvatska, Slavonija, Dalmacija, Istra, Međimurje, Rijeka i Bosna i Hercegovina ujedine.
Na kraju teksta potpisani: Josip Frank, Mile Starčević.
Keywords: Politička povijest -- Građa -- 1897. -- Hrvatska -- Zagreb -- Političke stranke -- Sabor -- Politički govori -- Povijesna građa -- Hrvatska državnost