Slavi prečastnoga i prepoštovanoga gospodina Mirka Pendelina ... prigodom svečanosti godovne - Rodoljub; Pendelin, Mirko; Narodna tiskara dra Ljudevita Gaja (Zagreb) (U Zagrebu : tiskom K. p. ilir. nar.tiskarne Ljudevita Gaja, 1839)
Pjesma prigodom rođendana Mirka Pendelina, zagrebačkog kanonika
Pjesma prigodom rođendana Mirka Pendelina, Zagreb, kanonika
Nasl. nad tekstom
Prigodnica
Pravo ime autora nije utvrđeno
Privezano uz: Oratio funebris, qua ... domino comiti Josepho a Sermage de Szomszedvar ... in occasione solennium exequiarum ... parentavit Stephanus Moyses ... die 26-ta Novembris anno 1833.