Slavi prečastnoga i prepoštovanoga gospodina Mirka Pendelina ... prigodom svečanosti godovne - Rodoljub (tiskom K. p. ilir. nar.tiskarne Ljudevita Gaja, 1839)
Pjesma prigodom rođendana Mirka Pendelina, zagrebačkog kanonika