Slava visokoučenomu i mnogo počitanomu gospodinu gospodinu Ljudevitu Gaju, slobodnih umětnostih i mudroljubja doktoru, ... kanoti "Danice ilirske i narodnih novinah ilirskih" utemeljitelju, učredniku [!] i izdavatelju kad bi se u domorodnih poslih iz Beča u Zagreb povarnuo (U Zagrebu : [s. n.], 1839)
Pjesma prigodom povratka Ljudevita Gaja iz Beča u Zagreb.
Keywords: Gaj, Ljudevit