[Noina korablja] - Švaljek, Antun Boris ([Zagreb], 2002)
Sadržaj: barka na vodi u kojoj se nalaze razne životinje
Signatura d.d. olovkom: A.B. Švaljek /2002; l.d. olovkom: E.A.
Naslov dao autor
Keywords: Offset