Patrio ore melos : Gjivu Frana Gunduliću 1589-1989. : bibliofilsko izdanje Zbirke Biškupić : Nacionalna i sveučilišna biblioteka : Muzejsko-galerijski centar - Babić, Dubravka, likovna umjetnica; Biškupić, Božo; Nacionalna i sveučilišna biblioteka (Zagreb); Muzejsko-galerijski centar (Zagreb) (Zagreb : Zbirka Biškupić, 1989)
Sadržaj: u gornjoj polovici plakata 4 otiska pravokutnog oblika, po dva u dva reda. Na svakom otisku ljudski i životinjski likovi. U donjoj polovici plakata tekst
Signatura ispod d.d. otiska olovkom: Dubravka Babić 89; ispod d.l. otiska olovkom: 18/18
4 otiska svaki 138 x 99 mm
Plakat za izložbu D.Babić i L.Paljetka
Izložba održana u Muzejsko-galerijskom centru 27.IX-4.X.1989.
Keywords: bakropisi