[Grafika 5] - Čavrk, Hamo ([Zagreb], 2000)
Sadržaj: kompozicija rombova i pravokutnika u središtu koje je manji Andrijin križ
Signatura ispod prikaza d.d. olovkom: Hamo Čavrk/2000; d.l. olovkom: E.A. Bakropis
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi