Let II - Arbanas, Nevenka, grafičarka ([Zagreb], 1980)
Sadržaj: apstraktna kompozicija komponirana od kratkih linija te dugih, koso položenih na desnoj strani kompozicije.
Signatura desno ispod otiska olovkom: Arbanas Nevenka 1980.; lijevo ispod otiska olovkom: suha igla 2/4; sredina ispod otiska: "Let II"
Keywords: suhe igle