Vodja po Spljetu i Solinu : sa 25 tablica - Jelić, Luka, povjesničar; Bulić, Frane; Rutar, Simon ([Zadar] : [Tiskara S. Artala], 1894)
Iscrpan opis splitskih i solinskih spomenika.
Sadržaj: Obćenite viesti o Spljetu ; Povjestne crtice ; Spljetski spomenici ; Solinske ruševine ; Izleti po spljetskoj okolici.
Puni oblik imena autora: 1. Luka Jelić 2. Frane Bulić 3. Simon Rutar.
Keywords: Kulturna baština -- Solin; Kulturna baština -- Split; Solin -- Starine; Split -- Rimske starine; Solin -- Povijest