Imported from New Jersey : music of Mozart, Vivaldi and Stravinsky : Hollybush festival, Glasboro, New Jersey May 1988 - Bućan, Boris, likovni umjetnik (New Jersey : Hollybush festival, 1988)
Sadržaj: prikazan je pijanist koji svira leđima okrenut publici. Na plohi klavira prikazano je lišće, dok je umjesto klavirskih nogu prikazano stablo
Keywords: Koncerti -- 1980.-1990.; Glazbeni plakati -- Hrvatski -- 1980.-1990.