Imported from New Jersey : music of Mozart, Vivaldi and Stravinsky : Hollybush festival, Glasboro, New Jersey May 1988 (Hollybush festival, 1988)
Sadržaj: prikazan je pijanist koji svira leđima okrenut publici. Na plohi klavira prikazano je lišće, dok je umjesto klavirskih nogu prikazano stablo