Bućan : Nedjelja na selu : Galerija Karas HDLU, Zagreb, 18.03.1987.-3.04.1987. - Bućan, Boris, likovni umjetnik; Galerija Karas (Zagreb) (Zagreb : Galerija Karas, 1987)
Sadržaj: prikazan je ženski lik s leđa, u dugom kaputu i pačjim nogama
Keywords: Bućan, Boris -- Izložbe; Izložbe -- Zagreb -- 1980.-1990.; Izložbeni plakati -- Hrvatski -- 1980.-1990.