Ivan Zajc: Nikola Šubić Zrinjski : Hrvatsko narodno kazalište, Split (Hrvatsko narodno kazalište, 1988)
Sadržaj: na crvenoj podlozi prikazani su Nikola Šubić Zrinjski te dva vojnika. Jednom od vojnika odsječena je glava koju Šubić drži u ruci. Vojnici su prikazani ornamenatima s turskih tepiha s mačem u ruci.