G. Verdi: Nabucco : Splitsko ljeto [i] Hrvatsko narodno kazalište, Split - Bućan, Boris, likovni umjetnik; Hrvatsko narodno kazalište (Split) (Split : Hrvatsko narodno kazalište, 1983)
Sadržaj: prikaz tigrice na plavoj podlozi posipanoj bijelim točkama.
Plakat za kazališnu predstavu 29. splitskog ljeta.
Keywords: Verdi, Giuseppe -- Nabucco; Splitsko ljeto -- Plakati -- 1980.-1990.; Kazališne predstave -- 1980.-1990.; Kazališni plakati