Simfoniki RTV Ljubljana : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 1.12.88. - Bućan, Boris, likovni umjetnik; Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog (Zagreb) (Zagreb : Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1988)
Sadržaj: crni plošni prikaz žene u ružičastoj suknji koja sjedi na tlu, u ruci drži klarinet
Keywords: Koncerti -- 1980.-1990.; Glazbeni plakati -- Hrvatski -- 1980.-1990.