Simfoniki RTV Ljubljana : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 1.12.88 (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1988)
Sadržaj: crni plošni prikaz žene u ružičastoj suknji koja sjedi na tlu, u ruci drži klarinet