Zagrebački simfoničari RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 20.9.88. - Bućan, Boris, likovni umjetnik; Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog (Zagreb) (Zagreb : Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1988)
Sadržaj: prikazan je lik žene koja sjedi okružena visokom travom, u rukama drži vlat trave i njome prikriva lice
Keywords: Koncerti -- 1980.-1990.; Glazbeni plakati -- Hrvatski -- 1980.-1990.