Zagrebački simfoničari RTZ : Glazbeni doživljaji : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 20.9.88 (Radio televizija Zagreb, muzička proizvodnja, 1988)
Sadržaj: prikazan je lik žene koja sjedi okružena visokom travom, u rukama drži vlat trave i njome prikriva lice