Poklon prijateljima : koncert za pretplatnike ciklusa "Petnaest doživljaja" i Zagrebačkih solista : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 23.05.84. - Bućan, Boris, likovni umjetnik; Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog (Zagreb) (Zagreb : Radio televizija Zagreb, 1984)
Sadržaj: plakat sa odsječenim gornjim lijevim i donjim desnim uglom sugerira oblik kubusa. Podloga imitira mramornu površinu na kojoj se ističe veliki bijeli plošan znak.
Keywords: Zagrebački solisti; Koncerti -- 1980.-1990.; Glazbeni plakati