21 st century : Muzički biennale Zagreb, 8-14.5.1977. : Međunarodni festival suvremene glazbe = International festival of contemporary music - Bućan, Boris, likovni umjetnik; Stojanović, Željko, fotograf; Tadić, Krešimir; Koncertna direkcija Zagreb ([Zagreb] : [Koncertna direkcija Zagreb], 1977)
Sadržaj: reproducirana crno-bijela fotografija s prikazom dječaka s violinom u interijeru sobe. Naslov i kratica festivala oblikovani neonskom cijevi
Izvornik digitaliziran
pregledano
Keywords: Milenković, Stefan -- Portreti; Glazbenici -- 20. st; Glazbeni plakati -- Hrvatska -- 1970.-1980.