21 st century : Muzički biennale Zagreb, 8-14.5.1977. : Međunarodni festival suvremene glazbe = International festival of contemporary music - Stojanović, Željko, fotograf; Tadić, Krešimir ([Koncertna direkcija Zagreb], 1977)
Sadržaj: reproducirana crno-bijela fotografija s prikazom dječaka s violinom u interijeru sobe. Naslov i kratica festivala oblikovani neonskom cijevi