Omladinski klub olm, Jabuka : disko večeri - Bućan, Boris, likovni umjetnik; Omladinski klub Jabuka (Zagreb) ([Zagreb] : Omladinski klub Jabuka, 1968)
Sadržaj: stilizirani prikaz jabuke, oblika ispunjenog trakama koje prate njen vanjski rub. Na gornjoj rubnoj traci ukomponirane fotografije četiri muškarca i jedne žene
Keywords: Glazbeni plakati