Projekcije u Galeriji studentskog centra : poratni Hrvatski filmovi : Centar MM & galerija SC - Bućan, Boris, likovni umjetnik; Studentski centar. Multimedijalni centar (Zagreb) (Zagreb : Galerija studentskog centra, 1976)
Sadržaj: bijela podloga plakata ispunjena tekstom. Veličina slova se povećava iz reda u red.Slova teksta imitiraju kistom pisana velika slova abecede.
Keywords: Filmski festivali; Filmski plakati