Boris Bućan : plakati, Zavičajni muzej Rovinj = manifesti, Museo Civico di Rovigno 16.8.-16.9.'82. - Bućan, Boris, likovni umjetnik; Muzej Grada Rovinja – Rovigno (Rovinj : Zavičajni muzej, 1982)
Sadržaj: jahač na konju
Keywords: Bućan, Boris, -- likovni umjetnik -- Izložbe; Izložbe -- Rovinj -- 1980.-1990.; Izložbeni plakati