[Esplanade] - Bućan, Boris, likovni umjetnik (1995)
U prvom planu lijevo dolje skupina ljudi odijevena u crveno i crno. Iza skupine ljudi bijela ploha vratiju uokvirena širokim, kružnim potezima kista crne boje koji tako čine dinamičan ukras.