Zarez dvotjednik za društvena i kulturna zbivanja (Zagreb : Druga strana, 2000)
Mrežni časopis
Stv. nasl. s naslovnice.
Opis građe prema 2000,br.30(27.04.) dana: 08.05.2000.; zadnji opis prema verziji 1.12.2005.
Ranije urednik: Andrea Zlatar.
Pristup: World Wide Web.
Keywords: Kultura -- Serijske publikacije; Kultura i društvo -- Serijske publikacije