Nabujale vode - Vrlić, Anton (1998)
Kompozicja kolažiranih, nepravilnih isječaka papira u plavim tonovima
Signatura autora l.d. olovkom: A VRlić 98
Na poleđini olovkom: NABUJALE VODE
Keywords: kombinirana tehnika